latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 31/07/2020 09:44:47
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

3. marta 2020. godine držana je 32. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2019. i plan rada za 2020. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Milovanu Živkoviću, dipl. maš. inž.


Vesti

Vebinar Društva za KGH

Kako sprečiti prenos virusa COVID-19 kroz vazduh u komercijalnim i javnim objektima. Osnove i praktične implikacije za vlasnike zgrada, operatere i inženjere

Kao odgovor na pandemiju, poslednjeg dana aprila Društvo za KGH je održalo vebinar na temu ključnih pojmova ventilacije zatvorenog prostora i efektivne mere za sprečavanje širenja bolesti u gustoj mreži mogućih kontakata u komercijalnim, javnim i sportskim objektima.

Više od 150 učesnika pratilo je izlaganja članova Društva za KGH. Izlagali su prof. dr Ljubomir Janković, dipl. inž. maš., profesor Univerziteta u Hartfordširu, Velika Britanija, Laboratorija za nula emisije ugljenika, član CIBSE-a, ASHRAE-a, g. Rade Đukanović, dipl. inž. maš., ASHRAE BEAP, Agencija za projektovanje i konsalting, i prof. dr Marija S. Todorović, dipl. inž. maš., član Komiteta tehnologija i istraživanja i Edukativnog komiteta REHVA-e, član Tehničkog komiteta ASHRAE-a.

Uvodnu i završnu reč imao je prof. dr Branislav Todorović, predsednik Društva za KGH koji je zahvalio kolegama iz Privredne komore Srbije na podršci u organizovanju ovog skupa.

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna

undefined

Generalni pokrovitelj  
50. Međunarodnog kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
50. Međunarodnog kongresa o KGH