latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 01/01/2023 10:16:44
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

2. marta 2022. godine držana je 34. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2021. i plan rada za 2022. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Martinu Bogneru, dipl. maš. inž.

 


Vesti

Wilo uređaji i sistemi u komercijalnim objektima

Mirko Koković, Wilo Beograd, predstavlja Wilo uređaje i sisteme namenjene komercijalnim objektima

Sreda, 24. mart, 13.00 časova U ovom segmentu postoji niz građevinskih područja na kojima se mogu koristiti Wilo pumpe i sistemi. Bez obzira da li se radi o stambenim zgradama, javnim zgradama, komercijalnim objektima, bolnicama ili hotelima – Wilo nudi energetski efikasna rešenja za tehnologiju grejanja, klimatizacije, vodosnabdevanja, uklanjanja otpadne i kanalizacione vode i zaštitu od požara. Prilikom projektovanja modernih građevinskih projekata, konsultanti moraju razmotriti koje rešenje se može najbolje primeniti u određenoj oblasti građevinskih investicija.
Dobra baza podataka i kvalifikovan partner garantuju izbegavanje problema i vode putem održivog i pouzdanog rada i razvoja.Kome je vebinar namenjen
Vebinar je namenjen projektantima sistema za KGH, vodosnabdevanja i zaštite od požara i transporta otpadne vode u objektima. Namenjen je i izvoiđačima radova na navedenim instalacijama, kao i ljudima koji se bave nadzorom izvođenja radova na takvim instalacijama.  

 Dalje... 

Sve vesti | NaslovnaGeneralni pokrovitelj  
53. Međunarodnog kongresa o KGH 

Elcom Trade


Pokrovitelj izložbe u okviru
53. Međunarodnog kongresa o KGH