latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 24/11/2022 09:10:44
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

2. marta 2022. godine držana je 34. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2021. i plan rada za 2022. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Martinu Bogneru, dipl. maš. inž.

 


Vesti

Tehnički dan u Paraćinu

U okviru Tehničkog dana u Paraćinu, 12. maja 2017: Izložba i film o životu Milutina Milankovića i četiri predavanja.

Tehnički dan se sastoji od izložbe i filma o životu i delu Milutina Milankovića, u Domu tehnike i četiri predavanja u amfiteatru Mašinsko-elektrotehničke škole u Paraćinu.

Organizaciju izložbe i prikazivanje filma o životu i delu Milutina Milankovića u Domu tehnike pomogla je Fondacija „Milutin Milanković“. Organizaciju predavanja omogućili su Opština Paraćin, Mašinsko elektrotehnička škola, CRH (Srbija) – fabrika cementa, Srpska fabrika stakla, građevinska preduzeća: Ljuba invest, Pro-art, Transkop, MiB-proing, energetičari: NID-enerdži, SZR Mini-montaža i Srbija gas.

Prof. dr Branislav Todorović govoriće o potrošnji energije u objektima. O obnovljivim izvorima energije i Milankovićevoj teoriji o promeni klime govoriće prof. dr Marija S. Todorović. Prof. dr Časlav Lačnjevac će govoriti o aktivnoj zaštiti cevi i drugih ukopanih konstrukcija, dok će dr Milovan Živković govoriti o tehničkim propisima i standardima u termotehnici.

Poseta izložbi i prisustvo predavanjima su besplatni.

 Dalje... 

Sve vesti | Naslovna


Elcom Trade


Generalni pokrovitelj  
52. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

Trox

Pokrovitelj izložbe u okviru
52. Međunarodnog kongresa o KGH