latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 24/11/2022 09:10:44
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

2. marta 2022. godine držana je 34. Skupština SMEITS-a. Usvojeni su izveštaj o radu  SMEITS-a za 2021. i plan rada za 2022. godinu. 

 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Martinu Bogneru, dipl. maš. inž.

 


Vesti

Metodologija izrade stručnih nalaza sa primerima iz prakse sudskih veštačenja

Predavanje su 23.4.2015. održali prof. dr Srbislav Genić, mr Radosav Nikolić i Ilija Đinović, članovi Upravnog odbora Društva forenzičara i sudskih veštaka mašinske i elektrotehničke struke. 

Nastavnim planom i programom Katedre za procesnu tehniku Mašinskog fakulteta u Beogradu, u okviru predmeta Aparati i mašine u procesnoj industriji, na dan 23.4.2015. predviđeno je dvočasovno predavanje studentima 6. semestra pod naslovom Metodologija izrade stručnih nalaza sa primerima iz prakse sudskih veštačenja

Sa željom da studente upoznamo sa SMEITS-om i njegovim Društvom forenzičara i sudskih veštaka mašinske i elektrostruke, dobili smo odobrenje od Prodekana za nastavu da ova dva časa održimo u Domu inženjera i tehničara Srbije. Ovim putem mu se zahvaljujemo.

Profesor Genić je govorio o inženjerskoj etici u ovoj oblasti, gospodin Nikolić je prisutne upoznao sa osnovnim pojmovima i procedurama forenzike i veštačenja, dok je gospodin Đinović govorio o forenzici u MUP-u. 

U maloj sali na III spratu Doma inženjera i tehničara Srbije bilo je više od trideset slušalaca. Studenti, koji su prvi put kročili u legat inženjerima i tehničarima Srbije, na poklon su dobili Monografiju SMEITS-a. 

Prezentaciju predavanja gospodina Nikolića možete preuzeti ovde.

Sve vesti | Naslovna


Elcom Trade


Generalni pokrovitelj  
52. Međunarodnog kongresa o KGH 

 

Trox

Pokrovitelj izložbe u okviru
52. Međunarodnog kongresa o KGH