latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 07/06/2018 06:41:22
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

28. marta 2018. godine držana je 30. Skupština SMEITS-a. Usvojen je Izveštaj o radu  SMEITS-a za 2017. i plan rada za 2018. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Aleksandru Petroviću, dipl. maš. inž.


Vesti

INFORMACIJE O PUTOVANJIMA NA TEMU KGH

U periodu april - juni ove godine održava se veliki broj manifestacija iz oblasti grejanja, hlađenja i klimatizacije sa pratećim sadržajima. Posete ovim manifestacijama organizuju se uz popmoć Preduzeća"TTI".

 

Moskva 20/23.04. "SHKMOSKAU" Sajam iz oblasti tehnologije grejanja, klimatizacije, ventilacije, tehnologije hladjenja, gradjevinske tehnologije, sanitarne tehnologije, obnovljivih energija (sanitarna i grejna tehnologija, ventilacija, klimatizacija, hladjenje, oprema, ventili, merenje, ispitivanje, oprema za ispitivanje i kontrolu, procesna tehnologija u gradjevinarstvu, elektro instalacije u zgradama, cevi, cevovodi, materijal za vodoinstalaterske radove, pumpe, alati, oprema za radionice, bazeni za plivanje, hotelski i privatni bazeni, sauna, opremazaciscenje, ekoloska tehnologija, tehnicka literatura...).                

Wiesbaden 21/22.04. "ISO" Sajam o izolacionim materijalima (materijali za izolaciju toplote i hladnoce, proizvodi za tehnicku, industrijsku i strukturnu zvucnu izolaciju, izolacioni materijali i sistemi za zastitu od pozara, izolacioni materijali za grejne instalacije, klimatizaciju,ventilaciju, oplate, pipe jacket sistemi, sistemi za pricvrscivanje, usporivaci isparavanja, folije, lepkovi i lepljive trake, alati,masine, merni instrumenti, resenja za IT sisteme...).                                                       

Karlsruhe 27/29.04. "AGFW-Fchmesse/ENKON DEZENTRAL + WTT-EXPO" Sajam tehnologije grejanja / energetska
efikasnost... + Sajam tehnologija industrijskog grejanja i hladjenja (tehnologija razmene toplote: sprecavanje gubljenja toplote kod bojlera, kompaktni izmenjivaci toplote, kondenzatori, hladjenje, lamelirane cevi za izmenjivanje toplote, ploce kao izmenjivaci toplote, mehuraste cevi kao izmenjivaci toplote, izmenjivaci toplote u obliku skoljki i cevi, spiralne ploce kao izmenjivaci toplote, isparivaci, sistemi za ciscenje izmenjivaca toplote... Fluidni transfer toplote: grejaci, hladjenje jako zagrejane pare, sistemi sa zagrejanim uljem...Tehnologije hladjenja: sistemi za tehnologije hladjenja i komponenti za industriju, pumpe za transfer toplote... Ostalo:ventili,consulting, zaptivanje, posude pod pritiskom, endoskopija/videoskopija, odrzavanje i popravke, oprema za merenje, konsultacije, kontrola i tehnologije zavarivanja, software, materijali...Izlozba: tehnologija provodnika u tehnickim procesima...).                                                                                                                                                                                    

Antalia09/12.05.   "CLIMA 2010"    10. Kongres Federacije Evropskih udruzenja koja se bave grejanjem, ventilacijom i klimatizacijom.

Kiev 12/15.05. "AQUA-THERMKIEV + COOL CLIMA KIEV" Medjunarodni strucni sajam grejanja, ventilacije, klimatizacije, snabdevanja vodom, sanitarne opreme, ekoloskih tehnologija i bazena za plivanje (grejanje, ventilacija i hladjenje, klimatizacija, sanitarneinstalacije, bazeni, solarijumi, saune i oprema za fitness centre, pumpe, cevi, armature i ventili, kontrolna tehnika, masine, ekoloskatehnologija, consulting, informatika i obuka, namestaj i oprema za kupatilo, tehnologija vode i otpadnih voda). + Medjunarodna izlozba klimatizacije, ventilacije, hladjenja i industrijskog hladjenja (air-conditioners, sistemi za vise prostorija, sistemi za dovod i odvod vazduha,fenovi, vazdusni filteri, chillers, jedinice za hladjenje, cold rooms and doors, tehnologija hladjenja, ventilacija i ventilatori, jedinice za susenje vazduha, izmenjivaci toplote, pumpe za grejanje, kompresori).   

St.Petersburg 25/28.05. "BOILERS AND BURNERS" Medjunarodna specijalizovana izlozba iz oblasti tehnike grejanja (bojleri, peci, tehnologije i peci na gorivo i biomasu, gas, tecno gorivo, multi gorivo, spaljivanje otpada, revizija bojlera, pomocna oprema za bojlerska postrojenja, monitoring, zastita, automatski kontrolni sistemi za bojlerska postrojenja, krovni bojleri i mini bojlerska postrojenja, merni sistemi, oprema i uredjaji, izmenjivaci toplote za toplu vodu i snabdevanje grejanjem, oprema za proizvodnju grejanja, postrojenja za istovremenu proizvodnju elektricne struje i grejanja, moderne tehnologije za spaljivanje gasa, tecno i cvrsto gorivo, tehnologije grejnog sistema koji zraci toplotu, kontrola bojlerskih postrojenja bez prisustva ljudi, armature, ventili, kontrolori, inspekcija i alati za opremu za bojlere, sertifikacija opreme za bojlere, mini postrojenje za proizvodnju toplote, normativna i referentna literatura i dokumentacija, ekoloska kontrola i redukcija stetne emisije pri sagorevanju goriva)

 

Minhen 09/11.06. "INTERSOLAR" Medjunarodni strucni sajam i konferencija o fotovoltaicnim i solarnim termalnim tehnologijama (fotovoltaic, solarna termalna tehnologija).

 

Paris-29.04/09.05- "FOIREDEPARIS"- Medjunarodni opstiprolecnipariski sajam... (... grejanje,

       klimatizacija i tretman vode ...).

 

Bangkok-02/05.05- "ENTECH POLLUTEC ASIA + PUMPS & VALVES ASIA"- Medjunarodna izlozba o ekoloskoj zastiti i tehnologiji kontrole zagadjenja

(kontrola i smanjenje zagadjenja, consulting, odlaganje opasnih materijala, ocuvanje energije, instrumentacija i kontrola, sigurnosna oprema, peci za spaljivanje i odlaganje cvrstog otpada, pumpe, ekoloska tehnologija, pumpe, ventili i armature, tretman vode i otpadnih voda, laboratorijska sigurnost, naucni instrumenti i oprema, reverzibilna tehnika). + Tajlandska specijalizovana izlozba pumpi i ventila, cevi i spajanja...

 

Istanbul-05/09.05- "INTERNATIONAL TURKEYBUILD"- Izlozba iz oblasti gradjevinarstva, gradjevinskih materijala i tehnologija (... H.V.A.C., hardware, grejanje, voda, zvucna i protivpozarna izolacija, instalacije, pregradni zidovi, cevi i oprema, prefabrikovani elementi, saune i bazeni za plivanje, sistemi za plafone, blokovi i elementi za zidove, zidni pokrivaci, sistemi za preradu vode ...). + "ISK SODEX" - Medjunarodni sajam sanitarija, HVAC-a i hladjenja (sistemi i oprema za grejanje, sistemi i komponente za hladjenje, sistemi i oprema za ventilaciju i klimatizaciju, instalacioni sistemi i komponente, izolacioni materijali).

 

Moskva-01/04.06- "NO-DIG MOSCOW"- Izlozba na temu konstrukcije cevovoda, operativnosti i popravke bez velikih zemljanih radova (renoviranje kablova i cevi, oprema i uredjaji za podzemne radove). + "CITY PIPE"- Medjunarodna izlozba i konferencija o sistemima cevovoda u komunalnoj infrastrukturi: izgradnja, dijagnoza, popravka i rad (cevi i otvori za snabdevanje vodom, odlaganje vode, grejanje, snabdevanje gasom, komunikacije, oprema za proizvodnju cevi, ventili i pribor, postavljanje i popravka cevovoda, tehnologije, masine i materijali za izgradnju i popravku sistema cevi, tehnologije bez kopanja kanala: oprema, materijali, usluge, rukovanje sistemom cevi, masine, oprema i materijali za rad sistema cevovoda, inspekcija cevovoda, kontrola kvaliteta, prevencija korozije, dizajn i istrazivanje, IT tehnologije u dizajnu i operativnosti sistema cevovoda, strucna stampa).

 

HongKong-02/04.06- "Asian Building Technologies"- Azijska medjunarodna izlozba automatizacije ugradjevinarstvu/sistemi za upravljanje, upravljanje objektima i HVAC+R (Automatizacija u gradjevinarstvu: automatizacija i kontrola, oprema, integrisani kucni network, inteligentne gradjevine, upravljanje parkinzima, ispitivanje i merenje, bezicna kontrola, kontrola bazirana na web-u, TCP/IP network... Upravljanje objektima: klimatizacija, sistemi za automatsko skupljanje djubreta (ARCS), upravljanje objektima, ciscenje, odrzavanje, dekorativni materijali, eskalatori, liftovi, grejanje i ventilacija, HVAC, cevi i oprema, vodoinstalaterska oprema, sanitarije, pumpe i ventili, tankovi i posude pod pritiskom, oprema i usluge u telekomunikacijama, ventilacija, odlaganje otpada...).

 

Birmingham-08/10.06- "AIR TECH"- Izlozba i konferencija o komprimovanom vazduhu i industrijipneumatike (tehnologija vazdusnog pogona od kompresora do aplikacije, tretman vazduhom (susaci, razmenjivaci toplote, FRL, separatori) - instrumentacija - pneumatski ventili i ostali kontrolni uredjaji, cilindri i ostali aktuatori, cevi i oprema - selekcija - odabir, instalacija, sistemi za kontrolu i operativni sistemi komprimovanog vazduha).

 

Detaljnije informacije možete dobiti od: Preduzeca "TTI"- Beograd, Terazije 16

e-mail: tti@tti.rs     TEL: 011 /3618 488    FAX: 011 /3610 900     mailto:tti@tti.co.yu

Sve vesti | Naslovna

undefined

Generalni pokrovitelj  
48. kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
48. kongresa o KGH