latinica | ћирилица | english
Poslednja izmena: 25/12/2018 09:19:18
   


Prijava i registracijaRegistrujte se da bi ste imali mogućnost pristupa elektronskim izdanjima SMEITS-a


Program SMEITS-a

Skupština SMEITS-a

28. marta 2018. godine držana je 30. Skupština SMEITS-a. Usvojen je Izveštaj o radu  SMEITS-a za 2017. i plan rada za 2018. godinu. 

Medalja "Branislav Đaković" dodeljena je
prof. dr Aleksandru Petroviću, dipl. maš. inž.


Aktuelnosti

ундефинед

Štand preduzeća Elcom Trade, Beograd, generalnog pokrovitelja
49. Međunarodnog kongresa o KGH

49. Međunarodni kongres i izložba o KGH održan je od 5. do 7. decembra 2018. godine u Sava centru u Beogradu.

Bogat program skupa činilo je 71 izlaganje u devet sesija i tri sale Sava centra.

Program u Sali 1 u sredu posle podne nastavlja se sesijom o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije koji imaju zadatak da ublaže globalno zagrevanje.

U Japanskom salonu se istovremeno održava sesija o daljinskom grejanju koja počinje panelom na temu energetskog menadžmenta u sistemima daljinskog grejanja u Srbiji.

Četvrtkom se u Sali 1 tradicionalno održavaju tri sesije posvećene hlađenju. Forum: Poboljšanje energetske efikasnosti u novim tehnologijama hlađenja pogodnim za očuvanje klimatskih uslova i ozonskog omotača organizuju Ministarstvo zaštite životne sredine, UN Environment i Društvo za KGH Srbije. Slede sesija o zakonodavstvu i bezbednosnoj politici u tehnici hlađenja i sesija o rashladnim mašinama i sistemima.

Studentski program počinje u četvrtak, 11.00 časova u Aneksu B. Posle pozdravnih reči uglednih gostiju, studenti će izlagati svoje radove.

Nacionalno studentsko takmičenje Društva za KGH Srbije održava se u posebnoj sali, a pobednik će biti proglašen na svečanoj večeri. Autor nagrađenog rada putuje na REHVA-ino studentsko takmičenje koje se maja 2019. održava u Bukureštu, a ko pokriva troškove toga putovanja biće objavljeno prilikom proglašenja.

Nakon studentske sesije u Aneksu B sledi Sesija 8 o merodavnim parametrima energetske efikasnosti i kvalitetu unutrašnje sredine.

U četvrtak je tradicionalna svečana večera na kojoj će biti dodeljena godišnja priznanja Društva za KGH Srbije – Plakete i Medalje, biće proglašen najbolji rad objavljen u časopisu „KGH“ u tekućoj godini i pobednik Nacionalnog studentskog takmičenja. Za najbolji proizvod i najlepši štand takmičiće se glavni sponzori, sponzori i izlagači koji ove godine izlažu na 150 štandova.

Finalna, deveta, sesija u petak traje od 10.00 do 13.30 časova.

Prof. Branislav Todorović, predsednik Organizacionog odbora 49. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH svečano će zatvoriti ovogodišnji kongres i najaviti pripremu jubilarnog, 50. Međunarodnog kongresa i izložbe o KGH.

Ko je predstavio svoje proizvode i usluge na ovogodišnjoj izložbi možete pogledati ovde.

 Dalje... 

undefined

Generalni pokrovitelj  
49. kongresa o KGH 


undefined


Pokrovitelj izložbe u okviru
49. kongresa o KGH